Welcome



Välkommen till världen lilla Estelle! Så roligt att Sverige har fått en ny liten prinsessa. Jag tror Viktoria och Daniel kommer bli jättebra föräldrar!





(1)


H&M VIP-SHOPPING



Idag har det blivit en hel del shopping. Imorse var jag på H&M's 20%-rabatt vipshopping och hittade en hel del godbitar, perfekt sätt att starta dagen på, vad kan gå fel efter det liksom? Jag var där igår e-m och provade ut lite och hängde undan. Blusen blev jag helt förälskad i, älskar färgen och modellen. Helt klart ett Frida-plagg! Efter en halvdags arbete och långlunch med en klassis/arbetskamrat blev det en runda till på stan och det slutade med lite nytt till sminkväskan.

Ovan ser ni dagens fångst.

Blus 199:- ♦ Rouge MUS 155:- ♦ Kort jacka i mockaimitation 399:- ♦
Linne 49,50:- ♦ Byxor 199:- ♦ Plastringar 39,50(?)





(0)


2 x 10x15




Nu är dom här båda godbitarna inramade och väntar på att komma upp på väggen. Funderar på att göra en till i samma stil så att det blir en trio. Får se om jag kommer på nåt bra motiv.





(1)


Stripes




Färdig och inskannad. Det är en till i 10x15 cm storlek. Jag gillar den faktiskt.
Vad tycks?





(0)


10 x 15 cm inskannad



Här är det inskannade och färdiga resultatet. För att vara något som jag inte arbetat med och finslipat så värst mycket så tycker jag faktiskt om den. Lite lagomt divig sådär haha.





(0)


Pågående projekt #2





(1)


Pågående projekt




Idag har jag gjort näst sista tentan och det känns som ett ton har ramlat av från mina axlar. Jag är ett steg närmare avslutad utbildning och nu är det bara två delmoment kvar. :)

Ikväll får det bli lite ritande för att koppla av och tänka på annat än matriser, analyser och Porter-modeller.
(Dom har jag tänkt färdigt på för ett tag framöver nu.)





(1)


10 x 15 cm




Bortse från fettfläckarna på glaset. :)





(0)


Valentine´s




Vem smälter inte som smör i solsken när man blir uppvaktad med både blommor och choklad på alla hjärtans dag?





(0)


Kvällens kladd




Gud vad det blir kladdigt av dessa kritor. Jag gillar att det lätt blir effektfullt men ogillar att det är så svårjobbat.

Anyway, här är dagens alster 

Gjord med promarker, derwent pastells, + 0,5 fineliner.





(0)


A5 aquarelle



Resultatet av en dag hemma i förkylningstider. Ljuset i tillvaron när man är ensam hemma, ynklig och allmänt uttråkad. Inget masterpiece men jag gillar den ändå. (Kan bli en bild som får inspirationen att spinna vidare?)





(0)


Todays aquarelle w.i.p...




Idag är jag hemma och kurerar mig från vinterförkylningen som har slagit till. Eftersom jag har en fantastisk huvudvärk så orkar jag inte göra så mycket.
Istället passar jag på att terapimåla lite. D.v.s. bara måla för skojs skull och utan krav på att det ska bli något mästerverk. Jag tycker oftast det brukar kunna bli ganska bra när det är sådär otvunget och man bara går på känsla. Det är när man börjar fundera för mycket som det kan bli galet.




(0)


Project Runway season start




Ikväll sitter jag bänkad framför detta program. Jag är inte någon tv-nörd egentligen men det här programmet är ett måste att se om jag har möjlighet. Jag älskar kläder, form och design och även om jag inte är någon skräddare så får jag mycket inspiration av att se alla skapelser.





(0)


I väntan på våren


A4 akvarell


Jag har som bekant börjat gilla att jobba lite mer med färger och här lekte jag lite med inspiration av vårens känslor. Det är när solen börjar visa sig som jag lever upp och får tillbaka ambitionen och allt som man drömmer om känns plötsligt lite närmare.
Jag försöker leva efter citatet att bara man vill så kan man. Jag tror det är viktigt att ha drömmar och våga följa dom. Lita på sin intuition helt enkelt.





(0)


W.i.p. #2 / Where do we go from here?

Har kommit en bit på vägen på mitt nyaste alster. Jag gillar enkeltheten i den och färgerna. Jag har haft en lång period med bara mörka blyertsteckningar och försöker nu vidga mina vyer och blanda in lite liv.

 




Ljuvliga lördag och ledighet.
Idag blir det inte mycket "vettigt" gjort. Det är runt -20 minusgrader här och vi ska snart ta en runda på stan. Jag ska köpa en present till mamma som fyller år nästa helg och köpa lite godis till kvällens bio. Vi ska på Mission Impossible 4 och se Cruisan hänga från klippor och spränga svindyra bilar i luften. Ja, det är inte jag som har bestämt kvällens tema som ni kanske förstår. ;)

Trevlig helg på er!





(0)


Är det lagligt att göra såna här fynd?





(0)


Pågående projekt - vårkänslor






(1)


RSS 2.0