Ett första inlägg

Här har ni en helt vanlig donna med många drömmar och mycket vilja. 
Just nu läser jag sista terminen till ekonom med inriktigt mot redovisning. Jag har varit inne på många olika områden innan jag bestämde mig för vad jag skulle bli när jag blev stor.

Jag utbildade mig till makeup-stylist efter gymnasiet men kände ganska snabbt att det inte riktigt var mitt forum. Jag arbetade sedan som butikssäljare och lärde mig mycket om butikskommunikation under dessa år. Jag tyckte det var bland det roligaste med yrket, att göra ombyggnationer, tänka färg och mönster samt hur man attraherar kunderna med olika kombinationer i inredningen och skyltfönster.
När jag slutade i butiksvärlden återupptog jag mitt gamla artisteri men bytt ut kajalpennor och sminkborstar mot blyertspennor och målarpenslar. Och det är helt klart här jag känner att jag hör hemma. Jag älskar färg och form och att skapa ligger i blodet.



Bloggen skapade jag dels för att kunna dela med mig av teckningar och målningar, foton och kanske lite annat smått och gott ur vardagen samt som en liten morot för att fortsätta med den kreativa sidan och för att fortsätta att utvecklas.


Lämna gärna en kommentar om ni har någon fråga eller nåt roligt att säga!!





(0)


bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin




(0)


Välkommen till min nya blogg!





(0)


RSS 2.0