Om jag tog studenten 2012





(0)


Ny design - Före & Efter









(0)


Pågående projekt #2





(0)


5 x Ellos


I sommar vill jag verkligen ha en riktigt fin långklänning. Jag hittade några potentiella objekt på Ellos hemsida. Den orange-färgade som nu snurrar på tv-reklamen är nog min favorit bland dessa fem.





(0)


Pågående projekt



Det här är vad jag påbörjade igårkväll. Efter att ha gått och suckat en timme över rastlöshet tyckte gubben min att jag skulle ta upp blocket och rita nåt. [ Enda sättet att få tyst på mig kanske haha. :) ] Eftersom jag har noll inspiration själv så fick Niklas ge ett förslag på motiv.




(2)


Träådring



Pappa hittade en massa gamla träådringsexemplar från min farfar Evert. Han arbetade som målare under sitt yrkesverksamma liv och var helt klart en konstnär. Jag önskar att jag kunde ha ärvt lite av hans talang men eftersom vi inte är genetiskt släkt så är det nog tyvärr inte så mycket att hoppas på. Jag får helt enkelt göra det bästa jag har utav min gen-uppsättning. :)




(5)


fav



Nu har det vart lite mindre bra med inspirationen på sista tiden. Det känns som allt jag har gjort dom senaste månaderna har vart halvdana, tråkiga och allmänt osnygga.
:(
Hoppas det vänder snart och att idéerna och lusten kommer tillbaka.





(1)


Glad Påsk!!




Nu har jag gjort den allra sista tentan (någonsin?) och det känns hur skönt som helst! Nu ska jag bara njuta och ha det bra i helgen tills examensarbetet kör igång till veckan!

Ha en underbar påsk alla!
KRAM





(0)


Something something



Har gått tillbaka till mina rötter och blivit blond igen. Det känns bra, det känns som jag. Varför får man egentligen såna där tvär-idéer ibland och ska försöka förnya sig? Jag vet ju att jag trivs bäst som ljushårig.





(0)


Some kind of drawing





(0)


RSS 2.0